COOLER

COOLER motoros aláöltözeteinket kifejezetten a nyári melegre ajánljuk, hogy a legnagyobb kánikulában is élvezet legyen a motorozás! Vevőink szerint a legjobb nyári viselet. Erős izzadás esetén is gyorsan elvezeti a nedvességet, gyorsan szárad és hosszú motoros túrák alatt is frissen tart. Izzadáskor nem irritálja a bőrt,  nagyon kényelmes. A COOLER esetében, ha két méret között van, javasoljuk a kisebb méretet. Az az optimális, ha a testre szépen rásimul.

Technológia

3D TECHNOLOGY

A 3D TECH és 3D PRO technológával készült temékeink maximális kényelmet és száraz érzetet garantálnak motorozás közben. A kétrétegű méhsejthez hasolnó struktúrájának köszönhetően nagyon jól vezeti el a nedvességet a bőrtől. A speciális kötött anyag belső rétege gyengéden eltávolítja az izzadságot a testtől, míg a külső réteg elszívja a nedvességet a belső rétegből, amely ezután elpárolog, így teste száraz és friss marad!

Technológia

KIEGÉSZÍTŐK

A szettekhez ajánljuk a 3D TECH technikai fehérneműinket a teljes kényelemért. A pamut alsók ugyan gyorsan felszívják az izzadságot, de lassan száradnak, nem jól szellőznek, nedves fehérneműben pedig nem kényelmes motorozni. A könnyű, speciális szerkezetű fehérneműk ideális kiegészítői a nyári viseleteknek. Olyan érzés, mintha nem is lenne rajtunk alsó. Nagyon gyorsan száradnak, túrán ez is nagy előny. A technikai fehérneműknél bizonytalanság esetén inkább a nagyobb méretet válassza, egy kicsit szűkebb a kötése, mint a normál fehérneműknek.

Technológia

Tavasszal, ősszel, de akár nyáron is előfordul, hogy nagyobb hőmérséklet-ingadozásnak vagyunk kitéve. Az átmeneti motoros ruházatok kellemes hőkiegyenlítő funkciójukkal erre a problémára nyújtanak megodást. A többféle szinben kapható DRY a motoros túrázóknak alapdarab. A variációkat a termékre kattintva érheti el. Kiegészítésképpen itt is ajánlatos a technikai alsóneműk viselete. A 3D TECH fehérneműkön túl javasoljuk az úgynevezett “zero layer” 3D TECH ujjatlan, rövid ujjú és a hosszú ujjú aláöltözetet, amit bármelyik ruházatunk alatt hordhat plusz rétegként, ha szükség van rá. Rendkívül könnyűek, vékonyak, gyorsan vezetik a nedvességet, gyorsan száradnak és mindegyik ruházatunkkal kitűnően “együttműködnek”. Ezek az aláöltözetek pl normál póló alá felvéve is sokkal kényelmesebb motorozást tesznek lehetővé. Persze a komplett valódi technikai ruházatnál nincs jobb választás, aki megtapasztalta, az tudja. További részletek a termékeknél.

Motoros szezon van egész évben, csak megfelelő ruhát kell választanunk. A őszi/téli motoros aláöltözeteink garantálják az élményt a zordabb időben is. Ha szeret sokat hegyi túrára menni, északabbra motorozik, akkor ezekre akár nyáron is szüksége lehet. A prémium minőségű merinóból készült aláöltözetünk, az EXTREME WOOL a legmelegebb ajánlatunk. A következő az EXTREME THERMO, utána a THERMO, ami kora tavaszi, őszi motorozáshoz, illetve nyári hegyi túrákhoz is jól jöhet.  A merinó kiegészítőink, a maszk, a csősál, a merinó kesztyű növelik a hőérzetet és vékony anyaguk miatt nagyon kényelmesek, nincs az embernek “kitömött” érzése. A kesztyű szorosan illeszkedik a kézhez, melegít és elvezeti a nedvességet és könnyen belecsusszan a motoroskesztyűbe.  A merinó fehérneműinket is ajánljuk figyelmükbe, nagy mértékben növelik a hőérzetet, ugyanakkor gondoskodnak a megfelelő szellőzésről és nedvesség-elvezetésről a hideg időszakokban is. 

Biztonságos, kényelmes, élményekkel teli motoros kalandokat kívánunk mindenkinek!