Rólunk – BRUBECK SPORTRUHÁZAT, ALÁÖLTÖZETEK, FEHÉRNEMŰK, TECHNIKAI ALSÓK, BAREFOOT CIPŐK

Kedves Látogató!
 
Örömünkre szolgál, hogy cégünk és termékeink iránt érdeklődik.
A BRUBECK márka termékei a FILATI gyárban készülnek. A FILATI az innovatív kötési technológiák terén a világ vezetői között van. A gyár Lengyelországban található Zduñska Wola-ban működik. Ez a terület történelmileg kötődik a textiliparhoz. Korábban a gazdasági válságok és a távol-keleti dömping miatt nagyon sok gyár tönkrement, azonban újra feléledt ez az iparág és a fejlesztéseknek, innovációknak és a minőségre való törekvéseknek köszönhetően ismét előre tör. A gyár a termékeit maga állítja elő, semmit sem bérmunkáztat Távol-Keleten. A BRUBECK márka ezért nem is kínálja a sportruházat teljes spektrumát, csak olyan termékkínálattal rendelkezik, amit a gyárban rendelkezésre álló modern gépparkkal elő tud állítani. Ennek az előnye az, hogy így lehetősége van az adott termékkörre koncentrálva fejleszteni, ezáltal a piacon az adott termékkörrel kitűnni. 
A FILATI gyár 2005 óta tervez és állít elő funkcionális termoaktív sportruházatot és kényelmi alsóruházatot. Kizárólag B2B partnerek részére ipari és lángálló aláöltözeteket is gyárt megrendelésre. Ez utóbbi a legkönnyebb és leginkább lélegző termék a piacon. 2022-ben kifejlesztettük új termékünket, BRUBECK BAREFOOT merinó mezítlábas cipőt, amelyet 2023-tól széles körben forgalmazunk.
A kezdetektől folyamatos a termékfejlesztés és technológiai korszerűsítés. A termékek előállítása állandó, saját kontroll alatt van az alapanyagoktól a gyártási folyamatokon át egészen a késztermékek csomagolásáig, ezzel tudjuk garantálni a minőséget. Ez teszi lehetővé azt is, hogy rugalmasan, külön megállapodás alapján a termékeinken igény szerint módosítsunk ( pl  céges logo feltüntetése .. stb).
A termelés olasz gépeken folyik a legmodernebb textilipari technológiákat alkalmazva, betartva a szigorú környezetvédelmi követelményeket. A gyár elkötelezett, hogy folyamatosan a legújabb, legkedvezőbb tulajdonságú alapanyagokat, technológiákat felkutassa és beépítse termékeibe, hogy a lehető legjobb funkcionalitású, top minőségű ruházatot gyártsa a jobb teljesítményért, a hétköznapok kényelméért. Az innovatív technológiákról, alkalmazott minőségi alapanyagainkról a Technológia oldalon tájékozódhat részletesen. 
Termékeink megfelelnek a nemzetközi szabványoknak. A gyár rendelkezik ISO 9001:2015 és AQAP 2110:2016 minőségbiztosítási rendszer tanúsítványokkal. 

A BRUBECK termékek a világ több pontján elérhetőek, mára már sok elégedett vásárló használja ruházatunkat. Kiváló ár-érték arányt garantálunk. Első osztályú minőséget kap elérhető áron. Az ACTIVE termékcsoportunkat sportolásra, aktív szabadidőre terveztük, a minimalista COMFORT termékcsalád a mindennapi kényelmet szolgálja, a PROTECT vonal pedig a maximális kényelmet nyújtó munkaruházatot képviseli. Minden évszakra van ajánlatunk. Ha minőséget választ, a környezetre is jó hatással lesz, hiszen a tartóssága miatt sokáig élvezheti a termékek kiváló funkcióit. 
Termékeinket profi sportolók, márka nagyköveteink és mi magunk is használjuk, teszteljük, tehát első kézből tudjuk megerősíteni a funkcionalitást. Többek között a BRUBECK márka a lengyel Hegymászó Szövetség kiemelt, arany fokozatú támogatójaként számos extrém kihívást jelentő expedícióhoz biztosította az aláöltözetet. 2020-tól pedig a Lengyel Hegyimentő Szolgálat hivatalos technikai partnerei vagyunk. 

A BRUBECK Magyarország Kft, a BRUBECK termékek hivatalos márkaképviselete a magyar piacon kívül Románia, Szerbia, Horváthország, Szlovénia, Bulgária és Ausztria területi képviseletét látja el. Ipari és lángálló aláöltözeteket pedig az egész világon bárhova szállítunk. 

Reméljük, Önt is az elégedett vásárlóink között köszönthetjük hamarosan.  
Ha kérdése, javaslata van, viszonteladói partnerként szeretne velünk dolgozni vagy ipari aláöltözetekre kér ajánlatot, kérjük hogy a megadott elérhetőségeink egyikén jelezze!
Köszönjük, hogy idekattintott!
BRUBECK production 2  m
BRUBECK production 1  t
BRUBECK production 4  m