Szállítási feltételek

KEDVES VÁSÁRLÓINK! 

A MEGLÉVŐ RAKTÁRKÉSZLETÜNKRŐL AZONNAL TUDUNK SZÁLLÍTANI. A GYÁRBÓL ÉRKEZŐ TERMÉKEKRE JELENLEGI RENDKÍVÜLI HELYZETBEN MEGNÖVEKEDETT SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐKRE LEHET SZÁMÍTANI, DE NEM SZÁMOLUNK JELENTŐS KÉSÉSEKKEL. A NYERSANYAG-BESZERZÉSI PROBLÉMÁK MIATT ELŐFORDULHAT, HOGY EGY-EGY TERMÉKÜNK ÁTMENETILEG NEM ELÉRHETŐ. MINDENKÉPPEN VISSZAJELZÜNK, HA A RENDELT TERMÉKET NEM TUDJUK  FELADNI. A KISEBB KÉSÉSEK MIATT KÜLÖN ÉRTESÍTÉST NEM KÜLDÜNK. MEGÉRTÉSÜKET, TÜRELMÜKET KÖSZÖNJÜK! MINDENKINEK JÓ EGÉSZSÉGET ÉS AKTÍV, SPORTOS NAPOKAT KÍVÁNUNK! 

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy webáruházunk csak 5000 forint (fuvardíj nélkül értendő) feletti értéket szállít ki. Webshopunk jelenleg csak Magyarország területén belül vállal szállítást. Külföldi kiszállítással kapcsolatosan vegye fel velünk a kapcsolatot az info@brubecksport.hu címen!
Folyamatosan törekszünk arra, hogy a megrendelt áru mihamarabb eljusson Önhöz a legkedvezőbb áron. 

 

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ

A termékek szállítási ideje függ attól, hogy melyik raktárunkban találhatóak:

1. Helyi raktárunkból  1-2 munkanapon belül fel tudjuk adni a rendelt csomagját
2. Kinti raktárból behozandó tételek feladása általában 5-7 munkanapon belül történik.

Nagy helyi készlettel rendelkezünk, de kérjük, vegyék figyelembe, hogy a gyár széles választéka miatt nem minden szín és méret érhető el azonnal a magyarországi raktárról. A gyárból hetente, gyakran hetente többször is kapunk árut, ezért általában nem kell sokat várni a rendelt termékre. Előfordulhat, hogy bizonyos esetekben később tudjuk csak feladni csomagját. Nagyobb késés esetén tájékoztatjuk a késés okáról, mértékéről és a várható szállítási időpontról. Az év végi időszakban gyakrabban előfordulhatnak csúszások és nem mindig áll módunkban külön értesítést küldeni a késésről. Természetesen, ha a határidő nem felel meg, elállhat a szerződéstől. Igyekszünk mindenkinek a lehető leghamarabb teljesíteni. Megértésüket és türelmüket nagyon köszönjük! 

 
Futárszolgálattal GLS  igénybevétele esetén a csomagot utánvéttel a feladást követően másnap megkapja, banki átutalásos fizetési mód esetén a teljes összeg beérkezése után adjuk fel az árut, ezután következő munkanapon szállítjuk ki a megadott címre. A tapasztalataink alapján tájékoztatjuk Önöket, hogy a FOXPOST házhozszállítás a csomag átadásától számítva több, mint 7 munkanapot is igénybe vehet! E-mailben értesítjük az áru feladásáról.
 
FOXPOST automatába történő kiszállítást is általában 5-7 munkanapon belül tudjuk teljesíteni, de a szolgáltató csúszásáért a felelősséget nem áll módunkban vállalni. Az automatába történt feladásról e-mailben tájékoztatjuk. 
 
Ha bármilyen oknál fogva nem kapja meg az árut a megadott határidőn belül, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! 
 
 

KISZÁLLÍTÁS

 A csomagot az alábbi módokon tudjuk Önnek eljuttatni:

Előzetes egyeztetés után lehetőség van a csomag személyes átvételére székhelyünkön. Ebben az esetben nincs kiszállítási díj, az átvétel ingyenes. Ha ezt a módot választja, készpénzben kérjük az áru ellenértékét, bankkártyát egyelőre nem áll módunkban elfogadni. Természetesen átvétel előtt átutalással is kiegyenlítheti a számlát, az összeg befolyása után tudjuk az árut átadni. 

 

logo thumb

Kérhet házhozszállítást GLS futárszolgálattal. Ennek a díja utánvéttel 1900 forint,  előre utalással 1800 forint.  A díj Magyarország területén belül érvényes.

A futár munkanapokon érkezik 8-17 óráig, ezért érdemes olyan címet megadni, ahol napközben tartózkodik. Sajnos a kézbesítés időpontját nem áll módunkban egyeztetni. 
foxpost logo

Csomagját FOXPOST szolgáltatással is feladjuk. Ebben az esetben kérheti automatába történő feladást, illetve a házhozszállítást is. 

  • Automatába történő szállításkor a csomag átvételi pontra érkezése után a szolgáltató SMS-ben értesíti a címzettet és az üzenetben küld egy egyedi azonosító kódot, amely segítségével nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját. A nyitókóddal bárki átveheti a csomagot az automatából. A csomag felvételére 3 nap áll rendelkezésre! Az utánvét összegét az automatáknál csak bankkártyával lehet kifizetni.  FOXPOST automatába szállítás díja 990 forint.
  • FOXPOST házhozszállítási szolgáltatását is igénybe veheti. Házhozszállítás esetén a futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, meghatalmazottak vehetik át a küldeményt. A kiszállítást megelőzően a futár telefonon egyeztet a címzettel az átvétel időpontjáról. Sikertelen kézbesítést követően a futár nem hagy értesítést, hanem a szolgáltató ügyfélszolgálata veszi fel a kapcsolatot a címzettel telefonon, hogy egyeztessenek a kiszállításról. FOXPOST házhozszállítás díja utánvéttel 2300 forint. A csomag és az utánvét összegét a futárnak csak készpénzben tudja kifizetni. 

FIZETÉS

Jelenleg készpénzben, banki átutalással, Simple Pay kártyás fizetéssel és utánvéttel tudja kiegyenlíteni az áru értékét. Utánvét esetében a GLS futárnál lehetőség van bankkártyás fizetésre. A FOXPOST automatáknál kizárólag bankkártyával tud fizetni. Készpénzben a személyes átvételkor, a GLS és FOXPOST futárnál fizethet.  

Bankszámlaszámunk: OTP Bank 11701011-21453740  

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kiszállított termékekről minden esetben számlát állítunk ki, melyet rendszerünk automatikusan elküld az Önök részére a rendeléskor megadott email címre. A kiszállított csomagban ezért a korábbiakkal ellentétben nem küldünk nyomtatott számlát. Megértésüket köszönjük. 

REKLAMÁCIÓ

Minden esetben törekszünk, hogy Ügyfeleink a termékeinkkel maximálisan meg legyenek elégedve. A szálgyártástól a termék csomagolásáig a folyamat szigorúan ellenőrzött. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy kifogástalan termékek kerüljenek a vásárlóinkhoz, hiszen hosszú távon számítunk az ügyfeleinkre. Előfordulhat azonban, hogy mégis hibás termék kerül kiszállításra. Kérjük, hogy ezt a problémát mihamarabb jelezze nekünk a info@brubecksport.hu email címen. Hivatkozással a rendelésszámra írja meg, milyen hibát észlelt és azt, hogy melyik megoldást választja az alábbiak közül.

 

Hibás áru

Hibás áru esetén kérheti a termék cseréjét ugyanolyan termékre, de választhat helyette másik terméket is. Ha a másik termék értéke magasabb a reklamált termék értékénél, akkor a különbözetet átutalással vagy utánvéttel készpénzben a futárnak kell kifizetni. Ebben az esetben futárral kiküldjük Önnek a csereterméket, és a futárnak oda tudja adni a visszaküldendő terméket. Ha a hibás termék kapcsán eláll a szerződéstől, akkor küldje vissza a terméket és a vételárat a visszaküldés költségével együtt Önnek a hibás áru kézhezvételétől számított 14 napon belül visszautaljuk. Ha készpénzben fizette az árut, ne felejtse el megadni bankszámlaszámát, ahova utalni tudunk.
Ha a választott másik termék olcsóbb, mint az eredeti hibás termék, akkor a két vételár különbözetét természetesen visszautaljuk az Ön részére. 

 

Nem hibás áru cseréje/Visszavét

Akkor is kérheti a termék cseréjét és visszavételét, ha nem hibás termékről van szó, csak meggondolta magát és eláll a szerződéstől. Az átvételtől számított 14 napon belül jelezze felénk a döntését írásban! Ez esetben kérjük, hogy az árut küldje vissza hozzánk. 
Székhelyünkre: 
BRUBECK Magyarország Kft  2097 Pilisborosjenő, Ezüsthegyi út 2/a vagy
Üröm OMV kút FOXPOST automatájába. 
Amennyiben ezt az opciót választja, a visszaszállítás költsége Önt terheli.

Ha FOXPOST automatán keresztül rendelt, akkor az eredeti megrendeléshez tartozó nyitókóddal ki tudja nyitni annak a csomagautomatának az ajtaját, amibe eredeti rendelése érkezett. A kód 14 napig érvényes. Így a visszaküldés ingyenes. 

Elállás esetén töltse ki a ÁSZF mellékleteként csatolt Elállási nyilatkozatot és tegye bele a visszaküldendő csomagba, de az is elegendő, ha elállási szándékát a info@brubecksport.hu e-mail címre írt levélben jelzi felénk. Az elállás megindoklása nem kötelező, de örülnénk, ha döntésének okait megosztaná velünk, hogy a jövőben minél jobban tudjuk kiszolgálni Önöket. Az áru ellenértékét az Ön által megadott bankszámlaszámra visszautaljuk a termék visszaérkezése után 14 napon belül.  

Ha a terméket cserélni szeretné, akkor jelezze ezt felénk e-mailben. Ezután nincs más teendője, mint visszaküldeni az árut és a webshopon keresztül megrendelni a másik kiválasztott terméket, mintha egy teljesen új tranzakció lenne. 

 

Cserefeltételek/Visszavét feltételek

Csak eredeti, ép csomagolásban visszaküldött, címkével ellátott, sértetlen árut áll módunkban visszavenni, amit még nem vett használatba. A csomagolást ne tépje fel, ne ragasszon rá semmit! A visszaküldött áru sértetlenségét (termék sértetlensége, eredeti csomagolása) munkatársunk ellenőrzi, mely folyamatot a csomag kibontásától az átvizsgálásáig videokamerával rögzítünk a félreértések elkerülése végett. Ha Ön a terméket használatba vette, illetve nem tudja hiánytalan csomagolásban, sérülésmentesen visszajuttatni, a címkét eltávolította, akkor nem áll módunkban visszavenni és a vételárat visszafizetni. 

Ha a csomag átvételekor sérülést talál a dobozon, kérjük rögtön az átvétel pillanatában jelezze a futárnak, akivel kárjegyzőkönyvet kell felvenni. Jegyzőkönyv hiányában nem tudunk szállítást érintő reklamációt elfogadni.

Amennyiben a termékről felbontás után derül ki, hogy bizonyítottan sérült és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a terméket a fentiek szerint ingyenesen kicseréljük.

Egészségügyi okokból a fehérneműk és zoknik esetében csak a hibás áruk cseréjére van lehetőség.

Reméljük, hogy termékeinkkel és az esetleges reklamációs ügyintézésünkkel meg lesz elégedve és sokáig az ügyfeleink között tisztelhetjük Önt. Jó vásárlást!

Szállítási feltételek

KEDVES VÁSÁRLÓINK! 

A MEGLÉVŐ RAKTÁRKÉSZLETÜNKRŐL AZONNAL TUDUNK SZÁLLÍTANI. A GYÁRBÓL ÉRKEZŐ TERMÉKEKRE JELENLEGI RENDKÍVÜLI HELYZETBEN MEGNÖVEKEDETT SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐKRE LEHET SZÁMÍTANI, DE NEM SZÁMOLUNK JELENTŐS KÉSÉSEKKEL. A NYERSANYAG-BESZERZÉSI PROBLÉMÁK MIATT ELŐFORDULHAT, HOGY EGY-EGY TERMÉKÜNK ÁTMENETILEG NEM ELÉRHETŐ. MINDENKÉPPEN VISSZAJELZÜNK, HA A RENDELT TERMÉKET NEM TUDJUK  FELADNI. A KISEBB KÉSÉSEK MIATT KÜLÖN ÉRTESÍTÉST NEM KÜLDÜNK. MEGÉRTÉSÜKET, TÜRELMÜKET KÖSZÖNJÜK! MINDENKINEK JÓ EGÉSZSÉGET ÉS AKTÍV, SPORTOS NAPOKAT KÍVÁNUNK! 

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy webáruházunk csak 5000 forint (fuvardíj nélkül értendő) feletti értéket szállít ki. Webshopunk jelenleg csak Magyarország területén belül vállal szállítást. Külföldi kiszállítással kapcsolatosan vegye fel velünk a kapcsolatot az info@brubecksport.hu címen!
Folyamatosan törekszünk arra, hogy a megrendelt áru mihamarabb eljusson Önhöz a legkedvezőbb áron. 

 

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ

A termékek szállítási ideje függ attól, hogy melyik raktárunkban találhatóak:

1. Helyi raktárunkból  1-2 munkanapon belül fel tudjuk adni a rendelt csomagját
2. Kinti raktárból behozandó tételek feladása általában 5-7 munkanapon belül történik.

Nagy helyi készlettel rendelkezünk, de kérjük, vegyék figyelembe, hogy a gyár széles választéka miatt nem minden szín és méret érhető el azonnal a magyarországi raktárról. A gyárból hetente, gyakran hetente többször is kapunk árut, ezért általában nem kell sokat várni a rendelt termékre. Előfordulhat, hogy bizonyos esetekben később tudjuk csak feladni csomagját. Nagyobb késés esetén tájékoztatjuk a késés okáról, mértékéről és a várható szállítási időpontról. Az év végi időszakban gyakrabban előfordulhatnak csúszások és nem mindig áll módunkban külön értesítést küldeni a késésről. Természetesen, ha a határidő nem felel meg, elállhat a szerződéstől. Igyekszünk mindenkinek a lehető leghamarabb teljesíteni. Megértésüket és türelmüket nagyon köszönjük! 

 
Futárszolgálattal GLS  igénybevétele esetén a csomagot utánvéttel a feladást követően másnap megkapja, banki átutalásos fizetési mód esetén a teljes összeg beérkezése után adjuk fel az árut, ezután következő munkanapon szállítjuk ki a megadott címre. A tapasztalataink alapján tájékoztatjuk Önöket, hogy a FOXPOST házhozszállítás a csomag átadásától számítva több, mint 7 munkanapot is igénybe vehet! E-mailben értesítjük az áru feladásáról.
 
FOXPOST automatába történő kiszállítást is általában 5-7 munkanapon belül tudjuk teljesíteni, de a szolgáltató csúszásáért a felelősséget nem áll módunkban vállalni. Az automatába történt feladásról e-mailben tájékoztatjuk. 
 
Ha bármilyen oknál fogva nem kapja meg az árut a megadott határidőn belül, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! 
 
 

KISZÁLLÍTÁS

 A csomagot az alábbi módokon tudjuk Önnek eljuttatni:

Előzetes egyeztetés után lehetőség van a csomag személyes átvételére székhelyünkön. Ebben az esetben nincs kiszállítási díj, az átvétel ingyenes. Ha ezt a módot választja, készpénzben kérjük az áru ellenértékét, bankkártyát egyelőre nem áll módunkban elfogadni. Természetesen átvétel előtt átutalással is kiegyenlítheti a számlát, az összeg befolyása után tudjuk az árut átadni. 

 

Kérhet házhozszállítást GLS futárszolgálattal. Ennek a díja utánvéttel 1900 forint,  előre utalással 1800 forint.  A díj Magyarország területén belül érvényes.

A futár munkanapokon érkezik 8-17 óráig, ezért érdemes olyan címet megadni, ahol napközben tartózkodik. Sajnos a kézbesítés időpontját nem áll módunkban egyeztetni. 
logo thumb

Csomagját FOXPOST szolgáltatással is feladjuk. Ebben az esetben kérheti automatába történő feladást, illetve a házhozszállítást is. 

  • Automatába történő szállításkor a csomag átvételi pontra érkezése után a szolgáltató SMS-ben értesíti a címzettet és az üzenetben küld egy egyedi azonosító kódot, amely segítségével nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját. A nyitókóddal bárki átveheti a csomagot az automatából. A csomag felvételére 3 nap áll rendelkezésre! Az utánvét összegét az automatáknál csak bankkártyával lehet kifizetni.  FOXPOST automatába szállítás díja 990 forint.
  • FOXPOST házhozszállítási szolgáltatását is igénybe veheti. Házhozszállítás esetén a futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, meghatalmazottak vehetik át a küldeményt. A kiszállítást megelőzően a futár telefonon egyeztet a címzettel az átvétel időpontjáról. Sikertelen kézbesítést követően a futár nem hagy értesítést, hanem a szolgáltató ügyfélszolgálata veszi fel a kapcsolatot a címzettel telefonon, hogy egyeztessenek a kiszállításról. FOXPOST házhozszállítás díja utánvéttel 2300 forint. A csomag és az utánvét összegét a futárnak csak készpénzben tudja kifizetni. 
foxpost logo

KISZÁLLÍTÁS

 A csomagot az alábbi módokon tudjuk Önnek eljuttatni:

1. Előzetes egyeztetés után lehetőség van a csomag személyes átvételére székhelyünkön. Ebben az esetben nincs kiszállítási díj, az átvétel ingyenes. Ha ezt a módot választja, készpénzben kérjük az áru ellenértékét, bankkártyát egyelőre nem áll módunkban elfogadni. Természetesen átvétel előtt átutalással is kiegyenlítheti a számlát, az összeg befolyása után tudjuk az árut átadni. 

2. Kérhet házhozszállítást GLS futárszolgálattal. Ennek a díja utánvéttel 1900 forint,  előre utalással 1800 forint.  A díj Magyarország területén belül érvényes.

A futár munkanapokon érkezik 8-17 óráig, ezért érdemes olyan címet megadni, ahol napközben tartózkodik. Sajnos a kézbesítés időpontját nem áll módunkban egyeztetni. 
 

3. Csomagját FOXPOST szolgáltatással is feladjuk. Ebben az esetben kérheti automatába történő feladást, illetve a házhozszállítást is. 

  • Automatába történő szállításkor a csomag átvételi pontra érkezése után a szolgáltató SMS-ben értesíti a címzettet és az üzenetben küld egy egyedi azonosító kódot, amely segítségével nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját. A nyitókóddal bárki átveheti a csomagot az automatából. A csomag felvételére 3 nap áll rendelkezésre! Az utánvét összegét az automatáknál csak bankkártyával lehet kifizetni.  FOXPOST automatába szállítás díja 990 forint.
  • FOXPOST házhozszállítási szolgáltatását is igénybe veheti. Házhozszállítás esetén a futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, meghatalmazottak vehetik át a küldeményt. A kiszállítást megelőzően a futár telefonon egyeztet a címzettel az átvétel időpontjáról. Sikertelen kézbesítést követően a futár nem hagy értesítést, hanem a szolgáltató ügyfélszolgálata veszi fel a kapcsolatot a címzettel telefonon, hogy egyeztessenek a kiszállításról. FOXPOST házhozszállítás díja utánvéttel 2300 forint. A csomag és az utánvét összegét a futárnak csak készpénzben tudja kifizetni. 

     A szolgáltató késedelméért felelősséget nem vállalunk!

 

FIZETÉS

Jelenleg készpénzben, banki átutalással, Simple Pay kártyás fizetéssel és utánvéttel tudja kiegyenlíteni az áru értékét. Utánvét esetében a GLS futárnál lehetőség van bankkártyás fizetésre. A FOXPOST automatáknál kizárólag bankkártyával tud fizetni. Készpénzben a személyes átvételkor, a GLS és FOXPOST futárnál fizethet. 

Bankszámlaszámunk: OTP Bank 11701011-21453740  

 

REKLAMÁCIÓ

Minden esetben törekszünk, hogy Ügyfeleink a termékeinkkel maximálisan meg legyenek elégedve. A szálgyártástól a termék csomagolásáig a folyamat szigorúan ellenőrzött. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy kifogástalan termékek kerüljenek a vásárlóinkhoz, hiszen hosszú távon számítunk az ügyfeleinkre. Előfordulhat azonban, hogy mégis hibás termék kerül kiszállításra. Kérjük, hogy ezt a problémát mihamarabb jelezze nekünk a info@brubecksport.hu email címen. Hivatkozással a rendelésszámra írja meg, milyen hibát észlelt és azt, hogy melyik megoldást választja az alábbiak közül.

 

Hibás áru

Hibás áru esetén kérheti a termék cseréjét ugyanolyan termékre, de választhat helyette másik terméket is. Ha a másik termék értéke magasabb a reklamált termék értékénél, akkor a különbözetet átutalással vagy utánvéttel készpénzben a futárnak kell kifizetni. Ebben az esetben futárral kiküldjük Önnek a csereterméket, és a futárnak oda tudja adni a visszaküldendő terméket. Ha a hibás termék kapcsán eláll a szerződéstől, akkor küldje vissza a terméket és a vételárat a visszaküldés költségével együtt Önnek a hibás áru kézhezvételétől számított 14 napon belül visszautaljuk. Ha készpénzben fizette az árut, ne felejtse el megadni bankszámlaszámát, ahova utalni tudunk.
Ha a választott másik termék olcsóbb, mint az eredeti hibás termék, akkor a két vételár különbözetét természetesen visszautaljuk az Ön részére. 

 

Nem hibás áru cseréje/Visszavét

Akkor is kérheti a termék cseréjét és visszavételét, ha nem hibás termékről van szó, csak meggondolta magát és eláll a szerződéstől. Az átvételtől számított 14 napon belül jelezze felénk a döntését írásban! Ez esetben kérjük, hogy az árut küldje vissza hozzánk. 
Székhelyünkre: 
BRUBECK Magyarország Kft  2097 Pilisborosjenő, Ezüsthegyi út 2/a vagy
Üröm OMV kút FOXPOST automatájába. 
Amennyiben ezt az opciót választja, a visszaszállítás költsége Önt terheli.

Ha FOXPOST automatán keresztül rendelt, akkor az eredeti megrendeléshez tartozó nyitókóddal ki tudja nyitni annak a csomagautomatának az ajtaját, amibe eredeti rendelése érkezett. A kód 14 napig érvényes. Így a visszaküldés ingyenes. 

Elállás esetén töltse ki a ÁSZF mellékleteként csatolt Elállási nyilatkozatot és tegye bele a visszaküldendő csomagba, de az is elegendő, ha elállási szándékát a info@brubecksport.hu e-mail címre írt levélben jelzi felénk. Az elállás megindoklása nem kötelező, de örülnénk, ha döntésének okait megosztaná velünk, hogy a jövőben minél jobban tudjuk kiszolgálni Önöket. Az áru ellenértékét az Ön által megadott bankszámlaszámra visszautaljuk a termék visszaérkezése után 14 napon belül.  

Ha a terméket cserélni szeretné, akkor jelezze ezt felénk e-mailben. Ezután nincs más teendője, mint visszaküldeni az árut és a webshopon keresztül megrendelni a másik kiválasztott terméket, mintha egy teljesen új tranzakció lenne. 

Cserefeltételek/Visszavét feltételek

Csak eredeti csomagolásban visszaküldött, címkével ellátott, sértetlen árut áll módunkban visszavenni, amit még nem vett használatba. A visszaküldött áru sértetlenségét (termék sértetlensége, eredeti csomagolása) munkatársunk ellenőrzi, mely folyamatot a csomag kibontásától az átvizsgálásáig videokamerával rögzítünk a félreértések elkerülése végett. Ha Ön a terméket használatba vette, illetve nem tudja hiánytalan csomagolásban, sérülésmentesen visszajuttatni, a címkét eltávolította, akkor nem áll módunkban visszavenni és a vételárat visszafizetni. 

Ha a csomag átvételekor sérülést talál a dobozon, kérjük rögtön az átvétel pillanatában jelezze a futárnak, akivel kárjegyzőkönyvet kell felvenni. Jegyzőkönyv hiányában nem tudunk szállítást érintő reklamációt elfogadni.

Amennyiben a termékről felbontás után derül ki, hogy bizonyítottan sérült és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a terméket a fentiek szerint ingyenesen kicseréljük.

Egészségügyi okokból a fehérneműk és zoknik esetében csak a hibás áruk cseréjére van lehetőség.

Reméljük, hogy termékeinkkel és az esetleges reklamációs ügyintézésünkkel meg lesz elégedve és sokáig az ügyfeleink között tisztelhetjük Önt. Jó vásárlást!