SZEREZZE BE ALÁÖLTÖZETEIT SZUPER ÁRON!

Kiváló minőségű Brubeck aláöltözet szettek most kedvezményes áron elérhetők. A kényelmes és innovatív tervezésű modellek a legkiválóbb technikai anyagokból készülnek, biztosítva ezzel az optimális teljesítményt minden sporttevékenységhez. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, készüljön fel prémium aláöltözettel a hidegre! Rendelje meg most, és élje át a BRUBECK minőséget!

EXTREME THERMO kollekció

A BRUBECK kínálatában az EXTREME elnevezés a szélsőséges időjáráshoz ajánlott aláöltözeteket jelenti. Az EXTREME THERMO-nál is a hideg elleni védelem volt az elsődleges cél. Ezt az új feljlesztésű Double Heating technológiával értük el: Az aláöltözet egy puha tapintású mikropolár belsőt kapott, aminek köszönhetően jobb a hőtartása, melegebb érzetet nyújt, anélkül, hogy akadályozná a textil szellőzését vagy növelné a vastagságát. Rugalmas anyaga jól igazodik a testhez, kétrétegű kötésszerkezete pedig gondoskodik a nedvesség gyors elvezetéséről és véd a túlmelegedés ellen is. 

Technológia
-%
-10%
-%
-10%
-%
-10%
-%
-10%
-%
-10%

EXTREME WOOL kollekció

A BRUBECK kínálatában az EXTREME elnevezés a szélsőséges időjáráshoz ajánlott aláöltözeteket jelenti. Az EXTREME WOOL kollekció a kínálatunk legmelegebb aláöltözeteit tartalmazza. Prémium merinó ruházatunk a legjobb minőségű, antiallergén alapanyagokból készül. Kimagasló, 78% gyapjútartalma gondoskodik a test melegen tartásáról. A 22% kiváló minőségű technikai fonaltartalom pedig hozzájárul a tökéletes nedvesség-elvezetéshez, gyors száradáshoz, biztosítja a termék megfelelő rugalmasságát, formatartóságát, segíti a könnyű kezelhetőséget és az aláöltözetek hosszú élettartamát.

Technológia
-%
-10%
-%
-10%
-%
-10%
-%
-10%

THERMO kollekció

A THERMO aláöltözetek kiválósága a speciális alapanyagokban és a high-tech kötésszerkezetben rejlik. Ezek a kötöttáruk nagyon jó nedvességelvezetést, szellőzést és hőkomfortot kínálnak kifejezetten fizikai aktivitás mellett. Téli sportokhoz az egyik legjobb választás egy kabát alá, de önálló felsőként is megállja a helyét bármilyen sporthoz. Antibakteriális tulajdonsága miatt hosszan tartó extra frissességet is garantál! A férfi és női modell különböző technikai szál felhasználásával készült, hogy megfeleljenek az eltérő igényeknek. Az anyagokról bővebben a technológia oldalon olvashat!

Technológia
-%
-10%
-%
-10%
-%
-10%
-%
-10%
-%
-10%
-%
-10%
-%
-10%
-%
-10%
-%
-10%
-%
-10%
-%
-10%

AKCIÓS SZETTEK

Utolsó darabok kedvező áron a készlet erejéig!

OUTLET TERMÉKEK

Csomagban olcsóbb! Állandó és szezonális csomagajánlatainkkal kedvezményesen juthat hozzá termékeinkhez.

-%
-15%
-%
-15%
-%
-15%
-%
-13%
-%
-14%
-%
-15%
-%
-13%
-%
-12%
-%
-15%
-%
-12%
-%
-12%
-%
-12%
-%
-12%

CSOMAG AJÁNLATOK