BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit

39.990Ft

(19 értékelés)

Szín
Fekete
Grafit
Sötétkék
Világoskék
Világosszürke

  • Ultrakönnyű, rugalmas, és nagyon kényelmes
  • Imitálja a mezítláb járás érzését és megvédi a lábat talaj viszontagságaitól
  • Zero-drop technológia: a lábujjak és a sarok között nincs magasságkülönbség
  • Merinó gyapjú belsőnek köszönhetően remek hőszabályzó képességű
  • Strapabíró mikroszálas külső réteg
  • Antibakteriális és antiallergén

Felhasznált technológiák:

BRUBECK BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit 28
BRUBECK BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit 29

A BRUBECK BAREFOOT merinó gyapjú mezítlábas cipő tökéletes választás azok számára, akik ultrakönnyű, rugalmas és kényelmes cipőket keresnek, amelyeket a mindennapokban és enyhe testmozgás során is viselhetnek. A cipő az emberi test biomechanikája köré lett tervezve, hogy tökéletesen illeszkedjen, ezáltal viselése a lehető legtermészetesebb, mezítláb járás érzését nyújtsa, ami hatással van gerincünkre, tartásunkra és egész közérzetünkre.

A cipő külső rétege funkcionális mikroszálból készült, amitől a cipő tartós és könnyedén tisztítható. A belső rétege prémium minőségű merinó gyapjú, ami rendkívűl jó szigetelő és hőszabályzó képességgel rendelkezik, emellett antibakteriális tulajdonsága miatt gátolja a kellemetlen szagok kialakulását. Kiváló termoregulációs képessége miatt kellemes viselet melegben és hidegben egyaránt. Ha mégis fázna benne a lábunk, vagy csak a cipő frissességét szeretnénk még hosszabbra nyújtani, kiegészíthetjük egy a cipőhöz tervezett merinó gyapjú titokzoknival. Már évek óta foglalkozunk merinó fehérneműk és termoaktív ruházat gyártásával kiváló tulajdonságai miatt. Most már a lába is megtapasztalhatja a merinó gyapjú előnyeit!

Sokat dolgoztunk a cipő kialakításán, hogy tökéletesen illeszkedjen a lábhoz és utánozza annak természetes alakját, mozgását, ennek eredményeként pedig támogassa a természetes emberi járást. A további kényelemről a puha felső rész és a Zero Drop technológia gondoskodik, amely a sarok és a lábujjak közötti nulla magasságkülönbség elérését jelenti. A Merinó Barefootban, ahogy a neve is sugallja, úgy érzi, mintha mezítláb járna azzal a különbséggel, hogy lába védve lesz a talaj okozta sérülésektől és időjárási viszonyoktól.

A tervezésnél fontos szempont volt, hogy a Merinó Barefoot cipő védje a lábat, ugyanakkor teljes kényelmet biztosítson minden nap. A termék egyben kötött, seamless technológiával készült, nincsenek benne érezhető, kiálló illesztések, amelyek kidörzsölhetnék a lábat. A kényelem a vékony, de nagyon strapabíró Total Flex és Ground Feel technológiát alkalmazó talp rendkívüli rugalmasságának is köszönhető. A talpat termogumiból gyártottuk, melyet egy speciális ragasztási technikával rögzítettünk. Ez egy kézi varrással is megerősítettük a tartósság érdekében. A lábbeli külső része funkcionális mikroszálakból készült, a belső merinó gyapjú rész pedig nemcsak hogy nem szívja be túl gyorsan a szagokat, hanem mosás nélkül is sokáig friss marad. Ha mégis szükség lenne a cipő tisztítására, kezelése rendkívül egyszerű: Mosógépben mosható 30°-on kímélő programon. A cipő használatával és kezelésével kapcsolatos további fontos információt a Cipő szavatosság menüpontban olvashat, amit a lábléc menüben könnyedén elérhet. A cipő mindegyik eleme, alkotórésze Lengyelországban készült, a megszokott kitűnő BRUBECK minőségben!

Meleg Időjáráshoz Ajánlott

BRUBECK BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit
BRUBECK BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit 2
BRUBECK BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit 3
BRUBECK BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit 4
BRUBECK BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit 5
BRUBECK BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit 6
BRUBECK BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit 7
BRUBECK BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit 8
BRUBECK BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit 9
BRUBECK BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit 10
BRUBECK BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit 11
BRUBECK BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit 12
BRUBECK BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit 13
BRUBECK BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit 14

Meleg Időjáráshoz Ajánlott

BRUBECK BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit 15
BRUBECK BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit 16

Ha kellemes meleg idő van, de nem túl forró, ez a termék ideális választás. Légáteresztő anyaga segít szabályozni a test hőmérsékletét, miközben kényelmet és mozgásszabadságot biztosít.

A különböző hőmérő ikonokra kattintva megtekintheti a többi időjáráshoz ajánlott termékeinket is. Ez a fajta kategorizálás a termékeinket egymáshoz mérten rangsorolja melegségérzet szempontjából.

Tömeg N/A
Nem

Szín

Méret

, , , , , , ,

Anyagösszetétel

Külső rész: Funkcionális poliészter mikroszálak Belső rész: Merinó gyapjú Talp: Termogumi

Márka

BRUBECK

Cikkszám

SH5003

BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit termékről 19 értékelés

  1. Kocsis György (megerősített vásárló)

    Hónapok óta mezitláb járok, hogy elmúljanak a lábfájdalmaim, jelentősen javultak. Ez a cipő olyan mintha semmi sem lenne rajtam, mégis véd és jól is néz ki. Venni fogok más színekben is. Jó lenne, ha barefoot gyapjú zoknival is kijönnének.

  2. Dr. Czermann Imre

    Könnyű, kényelmes, tágas, kellemesen tornáztatja a talpi izmokat, ami biztosan egészséges. Ugyanakkor a talpi boltozat hosszanti és/vagy haránt süllyedése esetén érdemes felváltva hordani a megfelelő talpbetétes cipővel a deformitás súlyosbodásának elkerülése érdekében. A mezítlábas érzés segít a koordinációs (egyensúly) zavarok javításában is. Örülök, hegymegvettem.

  3. Zoli (megerősített vásárló)

    Kényelmes, minőségi cipő. Hozza a
    mezítlábas érzést. Én szeretem.

  4. Gza (megerősített vásárló)

    Amellett, hogy nagyon ott van ez a cipő (kényelem, minőség, dizájn) nekem talán a legfontosabb az volt, hogy 47-es méretben is lehet kapni. Nagyon gondolkodom egy következőn.

  5. magasdi.gyorgyne (megerősített vásárló)

    Cukorbeteg vagyok és nem hordhatok szandált.Ez a cipő teljesen megfelelő, a legnagyobb kànikulában is.Köszönöm,hogy rátalálhattam eddigi legjobb cipőmre!!!!Nemsokára megveszem a harmadik párat is.

  6. guj.norbert (megerősített vásárló)

    Elsősorban egy kis helyigényű cipőt kerestem, amit motoros túrákra is el tudok vinni, ami könnyen elfér a dobozban. Aztán rájöttem, hogy nyári cipőként is használhatom a hétköznapokon. Pár napja jött meg, de azóta nem volt más cipő a rajtam, ez olyannyira kényelmes. Tényleg olyan mintha nem lenne semmi a lábamon, nem izzadok bele, autót is remek benne vezetni, jól érezni a pedálokat is. Egész napos használat után sem éreztem semmilyen kellemetlenséget. Rendeltem egyet édesanyámnak is, neki gerincproblémái vannak, de eddig pozitívak az ő tapasztalatai is.

  7. Alföldi Péter (megerősített vásárló)

    30 perces első használat után a vádlim olyan volt, mintha túráztam volna. Másnapra hozzászoktam.
    Kényelmes, könnyű benne a mozgás, megszerettem.
    Van egy drop 3mm-es (Hoka Speed Instinct 2) cipőm, terepen hasonló módon mozgat meg az a cipő is.
    Ha nincs eü. ellenjavallat és bírja a lábad ezeket a zerodrop cipőket, ajánlani tudom.

  8. Könnyű Könnyű (megerősített vásárló)

    Qrva jó!

  9. pazmany.istvan (megerősített vásárló)

    Kedvencke cipő!👍

  10. Fülöp Márk (megerősített vásárló)

    Bár még csak pár napja használom, de eddig remek termék. Megdolgoztatja a láb izmait.

  11. R.

    Pozitívumok: csak zokni nélkül használom, szuper. Nincs benne talpbetét, ami kiessen, emiatt nagyon könnyű fel-le venni és mosni. Cipőfűző ugyenez. Tök király, nem kell vele foglalkozni. Felhúzni olyan, mint egy zoknit, csak könnyebb és gyorsabb, mert van tartása az alakjának. Lerúgni, a gumi sarok miatt meg simán le lehet. Ráadásul anélkül, hogy tönkremenne.

    Viszont meleg. Nem hűvös. Nem nyárra valónak éreztem. De egy fura, elpárolgó izzadás jön létre benne, ami fantasztikus is, mert valahogy nem érzem mégse, hogy megsülnék hosszú távon. Direkt tesztnek a legnagyobb melegben használtam. Végül teljesen bevált így nyáron is, nem jöttek elő hátrányok, tényleg organikusnak érzem.

    Napközben nem büdi, csak este levételkor kicsit, de éjjel teljesen kiszellőzik, másnap új szaga van.

    Rám a lábmosás/fürdés rámfért hordás után, este. (Próbáltam hasonló előnyökkel és árban ~re-PET alapú cipőt is a nyáron, az egy hét után, bármennyit mostam magam és a cipőt, mindig büdi volt még hordás közben is!)

    Ezt hetente mosom, mert utána marad meg a büdi benne. Alacsony fokon és fordulaton és időn egy csepp szappanal, vagy ami a kezembe akad vagy anélkül.

    Napon 8 óra alatt fullra megszárad. (A rendes cipőm 24-48 óra.)

    Semmim nem fáj benne, még első nap sem fájt. Akinek kényelmetlen, annak alapból lehet, nehezen alkalmazkodik más cipőkhöz is a lába. Számomra remek hordani, mert kapaszkodik a lábra, nem tartja. Hagyja az izmokat erősödni a maguk útján, de mégis olyan érzés, mintha tartaná a lábat, mert szépen feszül át a lábfejen. A sima cipőmet egyszer felvéve a hónap alatt, konkrétan lötyögősnek éreztem. Inkább olyan, mintha az nem tartana. (Gyanítom az sem tart, nem szoktam mondjuk meghúzni.) A talp rész nem szokatlan, hogy erre kelljen figyelni egész nap, nem érződnek át a kavicsos, éles dolgok. Kényelmes, elfér az összes ujjad. Olyan érzés, mint a tangapapucs. Max. még a rákapaszkodását érezni a lábfejen, de nem tudom másnak is-e, mert nekem magas a lábfejem.

    Negatívum/ajánlás fejlesztésre: sajna designra nem jön be. Iyen vízicipő jellege van a feketémnek, amit vettem. A többi meg kicsit ortopéd designúnak tűnt. Próbáltam volna cserélni a kékre pl. de a csere macerának látszott, mert elvileg még a cetlit sem szabad levágni, de azokkal meg nem tudod rendesen megnézni a tükörben. Bolt Budapesten kívül van csak (de Pest megyén belül), szerintem nem állandó nyitvatartással. Így nehéz kicsit válogatni. Lehet egyébként nem vészes és aranyosak és csak a honlapon írtakból ítélkezem, mert nem vettem fel velük a kapcsolatot, de nem a mai nagy márkáktól megszokott gördülékenységű, időhosszú próba és csere lehetőség számomra nem jött át.

    Visszatérve, a 60+ korosztály dícsérte viszont a kinézetét valamiért, kifejezetten.

    Summa: jobb design-nal, vagy, ha közelebbről is megnézhetném a többit és talán valamelyik bejönne, tavasztól őszig hordanám. De most még van idő fejlesztenie a cégnek, mert merinoi barefootból kb. 2 fajta van a világon, nem nagy a verseny. Pedig én várom. 🙂 Első kiadásnak épp jó.

    Legjobb: egy hónapja hordom és a zokni fogyasztásom nulla! Ez mosás-szárítás-elpakolás-kilyukadás-újvásárlás vonalon óriási.

    Köszönöm, hogy beléptetek a merino barefoot piacra. 🙏 Figyelni fogom az új modelleket.

  12. Molnár Csaba (megerősített vásárló)

    Kényelmes és már rövid idő után érezni ahogy megdolgoztatja az elkényelmesedett talpam, bokám. A méretezése is passzol az oldalon megadott számokhoz.

  13. Vörös Tibor (megerősített vásárló)

    Nagyon kényelmes, imádom. Kell más szinben is.

  14. Blàzsovics Tamàs (megerősített vásárló)

    Nagyon kényelmes!

  15. B-Ferry (megerősített vásárló)

    Nagyon kényelmes , olyan érzés mintha mezítlább járnék. Örömmel fogom viselni.

  16. csaba.matyus (megerősített vásárló)

    Nagyon kényelmes cipő, de azért jó lenne, ha egy kicsit meg lenne emelve a sarka. Bokasüllyedésre nem javaslom.

  17. Szekeres Atilla (megerősített vásárló)

    A legkényelmesebb cipő amit valaha viseltem.
    Mintha nem is lenne semmi a lábamon.
    Nagyon tetszik, és vennék még másik színűből is.
    Köszönöm.

  18. Schlachtovszky Zsolt (megerősített vásárló)

    Nagyon tetszik a cipő. Nem az első mezítlábas cipőm, de az egyik kedvencem. A színe is nagyon szép, többen észrevették és érdeklődtek iránta.

  19. Fülöp Gábor (megerősített vásárló)

    A méret és a minőség is megfelelő, elégedett vagyok. Ráadásul 3 nap alatt egy szombati napon megérkezett a foxpost automatába.

Mondja el véleményét

Értékelje a termékeket!

Cipő méretek

BRUBECK BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit 17
Férfi Méret 40 41 42 43 44 45 46 47
"A" hossz 25,8 26,5 27,2 27,9 28,5 29,2 29,8 30,5
"B" szélesség 9,5 9,7 9,9 10,1 10,3 10,5 10,7 10,9

 

Női Méret 36 37 38 39 40 41
"A" hossz 23,3 24,0 24,7 25,3 26,0 26,7
"B" szélesség 8,1 8,2 8,3 8,4 8,6 8,7
Leírás

A BRUBECK BAREFOOT merinó gyapjú mezítlábas cipő tökéletes választás azok számára, akik ultrakönnyű, rugalmas és kényelmes cipőket keresnek, amelyeket a mindennapokban és enyhe testmozgás során is viselhetnek. A cipő az emberi test biomechanikája köré lett tervezve, hogy tökéletesen illeszkedjen, ezáltal viselése a lehető legtermészetesebb, mezítláb járás érzését nyújtsa, ami hatással van gerincünkre, tartásunkra és egész közérzetünkre.

A cipő külső rétege funkcionális mikroszálból készült, amitől a cipő tartós és könnyedén tisztítható. A belső rétege prémium minőségű merinó gyapjú, ami rendkívűl jó szigetelő és hőszabályzó képességgel rendelkezik, emellett antibakteriális tulajdonsága miatt gátolja a kellemetlen szagok kialakulását. Kiváló termoregulációs képessége miatt kellemes viselet melegben és hidegben egyaránt. Ha mégis fázna benne a lábunk, vagy csak a cipő frissességét szeretnénk még hosszabbra nyújtani, kiegészíthetjük egy a cipőhöz tervezett merinó gyapjú titokzoknival. Már évek óta foglalkozunk merinó fehérneműk és termoaktív ruházat gyártásával kiváló tulajdonságai miatt. Most már a lába is megtapasztalhatja a merinó gyapjú előnyeit!

Sokat dolgoztunk a cipő kialakításán, hogy tökéletesen illeszkedjen a lábhoz és utánozza annak természetes alakját, mozgását, ennek eredményeként pedig támogassa a természetes emberi járást. A további kényelemről a puha felső rész és a Zero Drop technológia gondoskodik, amely a sarok és a lábujjak közötti nulla magasságkülönbség elérését jelenti. A Merinó Barefootban, ahogy a neve is sugallja, úgy érzi, mintha mezítláb járna azzal a különbséggel, hogy lába védve lesz a talaj okozta sérülésektől és időjárási viszonyoktól.

A tervezésnél fontos szempont volt, hogy a Merinó Barefoot cipő védje a lábat, ugyanakkor teljes kényelmet biztosítson minden nap. A termék egyben kötött, seamless technológiával készült, nincsenek benne érezhető, kiálló illesztések, amelyek kidörzsölhetnék a lábat. A kényelem a vékony, de nagyon strapabíró Total Flex és Ground Feel technológiát alkalmazó talp rendkívüli rugalmasságának is köszönhető. A talpat termogumiból gyártottuk, melyet egy speciális ragasztási technikával rögzítettünk. Ez egy kézi varrással is megerősítettük a tartósság érdekében. A lábbeli külső része funkcionális mikroszálakból készült, a belső merinó gyapjú rész pedig nemcsak hogy nem szívja be túl gyorsan a szagokat, hanem mosás nélkül is sokáig friss marad. Ha mégis szükség lenne a cipő tisztítására, kezelése rendkívül egyszerű: Mosógépben mosható 30°-on kímélő programon. A cipő használatával és kezelésével kapcsolatos további fontos információt a Cipő szavatosság menüpontban olvashat, amit a lábléc menüben könnyedén elérhet. A cipő mindegyik eleme, alkotórésze Lengyelországban készült, a megszokott kitűnő BRUBECK minőségben!

Meleg Időjáráshoz Ajánlott

BRUBECK BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit 18
BRUBECK BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit 19
BRUBECK BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit 20
BRUBECK BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit 21
BRUBECK BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit 22
BRUBECK BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit 23
BRUBECK BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit 24
BRUBECK BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit 25
BRUBECK BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit 26
BRUBECK BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit 27
BRUBECK BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit 28
BRUBECK BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit 29
BRUBECK BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit 30
BRUBECK BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit 31

Meleg Időjáráshoz Ajánlott

BRUBECK BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit 32
BRUBECK BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit 33

Ha kellemes meleg idő van, de nem túl forró, ez a termék ideális választás. Légáteresztő anyaga segít szabályozni a test hőmérsékletét, miközben kényelmet és mozgásszabadságot biztosít.

A különböző hőmérő ikonokra kattintva megtekintheti a többi időjáráshoz ajánlott termékeinket is. Ez a fajta kategorizálás a termékeinket egymáshoz mérten rangsorolja melegségérzet szempontjából.

További információk
Tömeg N/A
Nem

Szín

Méret

, , , , , , ,

Anyagösszetétel

Külső rész: Funkcionális poliészter mikroszálak Belső rész: Merinó gyapjú Talp: Termogumi

Márka

BRUBECK

Cikkszám

SH5003

Vélemények (19)

BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit termékről 19 értékelés

  1. Kocsis György (megerősített vásárló)

    Hónapok óta mezitláb járok, hogy elmúljanak a lábfájdalmaim, jelentősen javultak. Ez a cipő olyan mintha semmi sem lenne rajtam, mégis véd és jól is néz ki. Venni fogok más színekben is. Jó lenne, ha barefoot gyapjú zoknival is kijönnének.

  2. Dr. Czermann Imre

    Könnyű, kényelmes, tágas, kellemesen tornáztatja a talpi izmokat, ami biztosan egészséges. Ugyanakkor a talpi boltozat hosszanti és/vagy haránt süllyedése esetén érdemes felváltva hordani a megfelelő talpbetétes cipővel a deformitás súlyosbodásának elkerülése érdekében. A mezítlábas érzés segít a koordinációs (egyensúly) zavarok javításában is. Örülök, hegymegvettem.

  3. Zoli (megerősített vásárló)

    Kényelmes, minőségi cipő. Hozza a
    mezítlábas érzést. Én szeretem.

  4. Gza (megerősített vásárló)

    Amellett, hogy nagyon ott van ez a cipő (kényelem, minőség, dizájn) nekem talán a legfontosabb az volt, hogy 47-es méretben is lehet kapni. Nagyon gondolkodom egy következőn.

  5. magasdi.gyorgyne (megerősített vásárló)

    Cukorbeteg vagyok és nem hordhatok szandált.Ez a cipő teljesen megfelelő, a legnagyobb kànikulában is.Köszönöm,hogy rátalálhattam eddigi legjobb cipőmre!!!!Nemsokára megveszem a harmadik párat is.

  6. guj.norbert (megerősített vásárló)

    Elsősorban egy kis helyigényű cipőt kerestem, amit motoros túrákra is el tudok vinni, ami könnyen elfér a dobozban. Aztán rájöttem, hogy nyári cipőként is használhatom a hétköznapokon. Pár napja jött meg, de azóta nem volt más cipő a rajtam, ez olyannyira kényelmes. Tényleg olyan mintha nem lenne semmi a lábamon, nem izzadok bele, autót is remek benne vezetni, jól érezni a pedálokat is. Egész napos használat után sem éreztem semmilyen kellemetlenséget. Rendeltem egyet édesanyámnak is, neki gerincproblémái vannak, de eddig pozitívak az ő tapasztalatai is.

  7. Alföldi Péter (megerősített vásárló)

    30 perces első használat után a vádlim olyan volt, mintha túráztam volna. Másnapra hozzászoktam.
    Kényelmes, könnyű benne a mozgás, megszerettem.
    Van egy drop 3mm-es (Hoka Speed Instinct 2) cipőm, terepen hasonló módon mozgat meg az a cipő is.
    Ha nincs eü. ellenjavallat és bírja a lábad ezeket a zerodrop cipőket, ajánlani tudom.

  8. Könnyű Könnyű (megerősített vásárló)

    Qrva jó!

  9. pazmany.istvan (megerősített vásárló)

    Kedvencke cipő!👍

  10. Fülöp Márk (megerősített vásárló)

    Bár még csak pár napja használom, de eddig remek termék. Megdolgoztatja a láb izmait.

  11. R.

    Pozitívumok: csak zokni nélkül használom, szuper. Nincs benne talpbetét, ami kiessen, emiatt nagyon könnyű fel-le venni és mosni. Cipőfűző ugyenez. Tök király, nem kell vele foglalkozni. Felhúzni olyan, mint egy zoknit, csak könnyebb és gyorsabb, mert van tartása az alakjának. Lerúgni, a gumi sarok miatt meg simán le lehet. Ráadásul anélkül, hogy tönkremenne.

    Viszont meleg. Nem hűvös. Nem nyárra valónak éreztem. De egy fura, elpárolgó izzadás jön létre benne, ami fantasztikus is, mert valahogy nem érzem mégse, hogy megsülnék hosszú távon. Direkt tesztnek a legnagyobb melegben használtam. Végül teljesen bevált így nyáron is, nem jöttek elő hátrányok, tényleg organikusnak érzem.

    Napközben nem büdi, csak este levételkor kicsit, de éjjel teljesen kiszellőzik, másnap új szaga van.

    Rám a lábmosás/fürdés rámfért hordás után, este. (Próbáltam hasonló előnyökkel és árban ~re-PET alapú cipőt is a nyáron, az egy hét után, bármennyit mostam magam és a cipőt, mindig büdi volt még hordás közben is!)

    Ezt hetente mosom, mert utána marad meg a büdi benne. Alacsony fokon és fordulaton és időn egy csepp szappanal, vagy ami a kezembe akad vagy anélkül.

    Napon 8 óra alatt fullra megszárad. (A rendes cipőm 24-48 óra.)

    Semmim nem fáj benne, még első nap sem fájt. Akinek kényelmetlen, annak alapból lehet, nehezen alkalmazkodik más cipőkhöz is a lába. Számomra remek hordani, mert kapaszkodik a lábra, nem tartja. Hagyja az izmokat erősödni a maguk útján, de mégis olyan érzés, mintha tartaná a lábat, mert szépen feszül át a lábfejen. A sima cipőmet egyszer felvéve a hónap alatt, konkrétan lötyögősnek éreztem. Inkább olyan, mintha az nem tartana. (Gyanítom az sem tart, nem szoktam mondjuk meghúzni.) A talp rész nem szokatlan, hogy erre kelljen figyelni egész nap, nem érződnek át a kavicsos, éles dolgok. Kényelmes, elfér az összes ujjad. Olyan érzés, mint a tangapapucs. Max. még a rákapaszkodását érezni a lábfejen, de nem tudom másnak is-e, mert nekem magas a lábfejem.

    Negatívum/ajánlás fejlesztésre: sajna designra nem jön be. Iyen vízicipő jellege van a feketémnek, amit vettem. A többi meg kicsit ortopéd designúnak tűnt. Próbáltam volna cserélni a kékre pl. de a csere macerának látszott, mert elvileg még a cetlit sem szabad levágni, de azokkal meg nem tudod rendesen megnézni a tükörben. Bolt Budapesten kívül van csak (de Pest megyén belül), szerintem nem állandó nyitvatartással. Így nehéz kicsit válogatni. Lehet egyébként nem vészes és aranyosak és csak a honlapon írtakból ítélkezem, mert nem vettem fel velük a kapcsolatot, de nem a mai nagy márkáktól megszokott gördülékenységű, időhosszú próba és csere lehetőség számomra nem jött át.

    Visszatérve, a 60+ korosztály dícsérte viszont a kinézetét valamiért, kifejezetten.

    Summa: jobb design-nal, vagy, ha közelebbről is megnézhetném a többit és talán valamelyik bejönne, tavasztól őszig hordanám. De most még van idő fejlesztenie a cégnek, mert merinoi barefootból kb. 2 fajta van a világon, nem nagy a verseny. Pedig én várom. 🙂 Első kiadásnak épp jó.

    Legjobb: egy hónapja hordom és a zokni fogyasztásom nulla! Ez mosás-szárítás-elpakolás-kilyukadás-újvásárlás vonalon óriási.

    Köszönöm, hogy beléptetek a merino barefoot piacra. 🙏 Figyelni fogom az új modelleket.

  12. Molnár Csaba (megerősített vásárló)

    Kényelmes és már rövid idő után érezni ahogy megdolgoztatja az elkényelmesedett talpam, bokám. A méretezése is passzol az oldalon megadott számokhoz.

  13. Vörös Tibor (megerősített vásárló)

    Nagyon kényelmes, imádom. Kell más szinben is.

  14. Blàzsovics Tamàs (megerősített vásárló)

    Nagyon kényelmes!

  15. B-Ferry (megerősített vásárló)

    Nagyon kényelmes , olyan érzés mintha mezítlább járnék. Örömmel fogom viselni.

  16. csaba.matyus (megerősített vásárló)

    Nagyon kényelmes cipő, de azért jó lenne, ha egy kicsit meg lenne emelve a sarka. Bokasüllyedésre nem javaslom.

  17. Szekeres Atilla (megerősített vásárló)

    A legkényelmesebb cipő amit valaha viseltem.
    Mintha nem is lenne semmi a lábamon.
    Nagyon tetszik, és vennék még másik színűből is.
    Köszönöm.

  18. Schlachtovszky Zsolt (megerősített vásárló)

    Nagyon tetszik a cipő. Nem az első mezítlábas cipőm, de az egyik kedvencem. A színe is nagyon szép, többen észrevették és érdeklődtek iránta.

  19. Fülöp Gábor (megerősített vásárló)

    A méret és a minőség is megfelelő, elégedett vagyok. Ráadásul 3 nap alatt egy szombati napon megérkezett a foxpost automatába.

Mondja el véleményét

Értékelje a termékeket!

Mérettáblázat

Cipő méretek

BRUBECK BAREFOOT Férfi merinó gyapjú mezítlábas cipő – Grafit 34
Férfi Méret 40 41 42 43 44 45 46 47
"A" hossz 25,8 26,5 27,2 27,9 28,5 29,2 29,8 30,5
"B" szélesség 9,5 9,7 9,9 10,1 10,3 10,5 10,7 10,9

 

Női Méret 36 37 38 39 40 41
"A" hossz 23,3 24,0 24,7 25,3 26,0 26,7
"B" szélesség 8,1 8,2 8,3 8,4 8,6 8,7

Jó párosítások